søndag 12. oktober 2008

BOK OM SYDPOLTRAVERSEN

Mens de krysset Antarktis på vei mot Sydpolen, skrev direktør og ekspedisjonsleder Jan-Gunnar Winther på Norsk Polarinstitutt boka om turen og om de mange klimaspørsmål som denne forskningsgruppa ønsket å utforske. De var del av det norsk-amerikanske forskningsprosjektet som skulle følge ei, til nå, ukjent rute over den sørøstlige delen av Antarktis.

Det er blitt ei bok med mange nære skildringer både av folkene og problemene de møtte underveis, og med mange flotte foto fra dette enorme kontinentet. Mer om turen finner du hos Norsk Polarinstitutt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hvorfor har blogger som Blondinbella over 2000 kommentarer på sine innlegg om kjoler, sminke og fest? Hvorfor har fantastiske blogger som denne null kommentarer på innlegg som har noe å si for hele jordens befolkning? Jeg bare spør!

EN BLOGG OM KALD KJÆRLIGHET sa...

Tja, dette er ikke lett å svare på!

Moter og fest har opptatt folk til alle tider. Endel av det som foregår i Arktis er jo ikke like festlig. Men det er hyggelig at du leser/liker bloggen min. Det viktigste for meg er ikke debatten og kommentarene, men at folk er opptatt av det som skjer.

Det blir nok litt oftere skrevet innlegg her, nå som vintermørket faller ned over oss her nord. Så du får bare henge på ...